Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Delimano va trimite la Geneva - orasul ceasurilor!

Concursul "Delimano - si bucataria ta merge ceas" se desfasoara in perioada 1 februarie - 13 martie 2016 pe www.delimano.ro. Pentru a putea participa la concurs trebuie sa cumparati minim un produs din gama Delimano cu valoare de minim 49 lei.
In cazul in care achizitionati produsele prin comanda telefonica, internet sau direct din magazin trebuie sa oferiti urmatoarele datele personale: nume, prenume, adresa completa, numar de telefon si adresa de e-mail.
Daca comandati produsele din magazinele Delimano partenere, sunteti considerati inscrisi doar dupa ce intrati pe www.delimano.ro/formular si completati toate datele mentionate mai sus, inclusiv numarul bonului fiscal.
Premiul este:
- 1 Vacanta la Geneva pentru 2 persoane (aceasta include si o cina pentru 2 persoane la un restaurant cu minim o stea Michelin in valoare de 600 euro).
Extragerea castigatorului va avea loc in data de 19 aprilie.
Succes! :)

Delimano va trimite la Geneva - orasul ceasurilor! - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google