Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Concurs 2015 Dr. Oetker pastreaza bucuriile copilariei cu Gelfix si Pikant Fix
Sunteti invitati la noul concurs organizat de Dr. Oetker "Pastreaza bucuriile copilariei cu Gel Fix si Pikant Fix" ce se desfasoara in perioada 25 mai - 31 octombrie 2015. Pentru a participa trebuie doar sa achizitionati oricare 3 produse participante la promotie pe acelasi bon fiscal (Gelfix Clasic 1:1, Gelfix Extra 2:1, Gelfix cu indulcitor din Stevia, Gelfix Super 3:1, Gelifiant cu fructoza, Pikant fix iute si Pikant fix dulce-acrisor).
Dupa care intrati pe site-ul concursului www.oetker.ro in sectiunea dedicata campaniei promotionale si completati formularul de inscriere (nume si prenume, data nasterii, adresa completa, numarul de telefon, adresa de e-mail, numarul si data bonului fiscal si denumirea celor 3 produse achizitionate). Sau trimiteti prin posta datele personale (nume si prenume, data nasterii, adresa completa, numarul de telefon, adresa de e-mail, numarul si data bonului fiscal si denumirea celor 3 produse achizitionate) la O.P. 48, C.P. 9, Bucuresti.
In plus daca:
- va invitati si prietenele sa participe si ele castiga un premiu, atunci garantat primiti 100 RON
- recomandati prezenta campanie celor mai multi participanti, veti castiga garantat 500 euro la sfarsitul campaniei.
Premiile constau in:
- premii saptamanale:
  • 1 robot de bucatarie Bosch
  • 1 serviciu de masa din portelan
  • 1 set de cutite din inox
  • 1 set de oale din inox
  • 1 fotoliu.
- premiul final: 5000 euro.

Concurs 2015 Dr. Oetker pastreaza bucuriile copilariei cu Gelfix si Pikant Fix - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google