Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Promotie 2015 Untdelemn de la Bunica si MaziliqueUntdelemn de la Bunica ne aduce aminte de bunica noastra si ce inseamna cu adevarat gatitul. De curand Untdelemn de la Bunica in colaborare cu Cristina Mazilu (Mazilique.ro), a organizat un concurs simpatic. Concursul se desfasoara in perioada 16 martie - 12 aprilie 2015.
Ce trebuie sa faci pentru a participa?
Simplu: Cumpara oricare doua produse Untdelemn de la Bunica pe acelasi bon fiscal, intra pe pagina de Facebook Untdelemn De La Bunica Romania, acceseaza aplicatia "Pregateste O MEGA salata", ajut-o pe Cristina sa o prepare iar la final completeaza formularul cu nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, data bonului fiscal si numarul bonului fiscal. Poti castiga unul din cele 50 de premii marca Tefal, fiecare premiu constand in cate un blender cu picior de inox, varianta Slimforce cu 4 lame si vas de 800 ml.
Produsele participante sunt: Untdelemn de la Bunica cu vitamina D la 1/2/5 litri, Untdelemn de la Bunica Prajit fara mirosuri la 1 litru si Untdelemn de la Bunica Omega 3 la 1 litru.
Data extragerii castigatorilor va avea loc pe 16 aprilie 2015.

Promotie 2015 Untdelemn de la Bunica si Mazilique - comentarii, pareri, forum

A fost adaugat 1 comentarii (pareri sau completari)
Anonim spunea...

doamne, dar cu fata ce ati avut? de ce arata asa dubios in poza?

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google