Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Concurs Coseli 2015 pe www.aromeesentiale.ro

Prepararea cozonacilor si a pastilor, nu este asa dificila cum pare la prima vedere, mai ales daca adaugam si un strop de arome. Pentru prepararea bunatatilor de Paste, Coseli ne pune la dispozitie esente si superesente, zahar vanilinat, drojdie, praf de copt si coloranti. Participati la concurs si castigati premiile oferite de Coseli in preajma Sfintelor Pasti. Concursul "UN STROP DE SAVOARE, PREMII PENTRU FIECARE" se desfasoara in perioada 16 martie - 16 aprilie 2015.
Pentru a participa trebuie sa achizitionati produse Coseli participante la promotie in valoare de cel putin 10 lei pe acelasi bon fiscal. Dupa care intrati pe site-ul concursului www.aromeesentiale.ro si completati formularul de inscriere: numarul si data bonului fiscal, magazinul de unde ati facut achizitia, localitatea, nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail si adresa completa (puteti inscrie maxim 5 bonuri fiscale pe zi). Pastrati bonul fiscal in original pentru validare in cazul in care va numarati printre castigatori.
Iata care sunt premiile ce le puteti castiga:
- 5 televizoare led LG
- 10 aparate Multicoocker
- 50 de seturi de oale inox.
Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor va avea loc pe 17 aprilie 2017.

Concurs Coseli 2015 pe www.aromeesentiale.ro - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google