Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Promiod - vanzare si consultatie detaliata in februarie 2015Deoarece am observat ca au fost foarte multe persoane interesate de acest produs, m-am gandit sa va impartasesc si voua, celor interesati, ocazia de a fi fata-n fata cu toate produsele APIFITO. In plus, este momentul ideal de a gasi raspuns la toate intrebarile despre aceste produse. Cand, unde si la ce ora, veti afla in randurile de mai jos:
ANUNT!
Cei care sunt din Iasi, au posibilitatea sa descopere secretele sanatatii si longevitatii impreuna cu produsele APIFITO la expozitia cu vanzare si consultatie detaliata pentru folosirea produselor.
Cand, unde la ce ora?
 - Joi, 12 februarie 2015 Iasi intre orele 12-13, la Casa municipala de Cultura "Mihai Ursache", Bd. Carol (din parcul Copou).
Printre produsele APIFITO de la expozitie vor fi si: Promiod, Effectum si renumitul secret siberian al sanatatii si longevitatii Deseatisil Altaiskii. Pentru pensionari si invalizi, pretul acestor produse vor fi reduse.
Daca nu aveti ocazia sa mergeti la aceasta expozitie, insa va doriti unul din produse, le puteti achizitiona sunad la numerele: 0368 433 505, 0268 510 170, 0731 233 697, 0784 598 699, 0744 805 532, de luni pana vineri intre orele 9:00 si 17:00. Insa, puteti comanda si online pe site-ul www.ro.apifito. net completand formularul "comanda Promiod".
Mai multe detalii despre produsul Promiod (pret, prospect, proprietati) gasiti intr-un articol scris mai demult, apasand aici.

Promiod - vanzare si consultatie detaliata in februarie 2015 - comentarii, pareri, forum

A fost adaugat 1 comentarii (pareri sau completari)
Unknown spunea...

Cred că toți sunt mulțumiți! Altfel ar comenta.

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google