Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Delimano Clarity Chopper disponibil în Kauflanddelimano chopper pretUn must have într-o bucătărie modernă: tocătorul electric. Probabil cea mai utilă funcție a acestui apărat e că economisești timp util. Delimano Clarity Chopper este oferta Delimano pentru un tocător electric de calitate. Având lamele ascuțite, Delimano Clarity Chopper taie orice de la ceapă, carne, nuci, usturoi, ardei, varză, cuburi de gheață.
Nu ocupă mult spațiu în bucătărie și e excelent pentru întrebuințări multiple: feliază fructe, legume, sâmburi și mâncăruri. Taie mărunt sau gros, macină și pasează. Secretul stă în lamele ascuțite ce sunt fabricate din inox.
Delimano Chopper poate fi găsit și în magazinele Kaufland la prețul de 59.00 lei.
Folosește cineva Delimano Chopper?

Delimano Clarity Chopper disponibil în Kaufland - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 3 comentarii (pareri sau completari):
Mariana Munteanu spunea...

 Am cumparat delimano clarity chopper de la Kaufland. Nu era bun de nimic. L-am dus inapoi si am primit banii. Sa va spun ce proba am facut: am pus in el bucatele de legume fierte , dorind sa fac un piure de legume. După cateva secunde de funcționare, ;legumele s-au tocat partial, in bucati mai mici sau mai mari, si s-au lipit de peretii aparatului , cuțitul invartindu-se in gol. Deci aparatul nu era defect , dar nu funcționa ca in reclamele tv. Totul este o cacialma. Nu va lasati pacaliti

prof. Cecilia Precup spunea...

Aveți dreptate d-na Mariana. Toaca doar la nivelul cutitului, partile de sus le invarte si atat.L-am pastrat pt cantitati mici............daca tot l-am cumparat.

Anonim spunea...

Dacă vă uitați cu atenție,veți vedea că are un semn de MAXIM pe vas.La mine merge cu orice, fac pastă și din varză.

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google