Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Concurs Dr. Oetker 2014 - 2015 Prajitureste, introdu codul si castiga pe www.oetker.ro

Sa faceti prajituri este o placere...iar pentru a face totul mult mai usor, Dr. Oetker ofera totul pentru a obtine prajituri si torturi delicioase. Din dorinta de a face viata mai usoara, Dr. Oetker a organizat un concurs cu multe premii si indeplineste dorintele ascunse ale gospodinelor. Campania promotionala "Iarna asta, dorintele tale se implinesc!" se desfasoara in perioada 1 octombrie 2014 - 15 ianuarie 2015. Pentru a patricipa, trebuie sa achizitionati in perioada campaniei ingrediente pentru prajituri de la Dr.Oetker, ce contin eticheta promotionala.
Apoi inscrieti codul prin SMS la numarul cu tarif normal 1814 sau pe site-ul concursului www.oetker.ro in sectiunea special dedicata concursului.
Pe zi puteti inscrie maxim 5 coduri promotionale. Nu uitati ca trebuie sa pastrati ambalajul si eticheta promotionala pentru validare, in cazul in care va numarati printre castigatori.
Premiile constau in:
- premii zilnice instant (1000 lei)
- marele premiu de 50.000 lei.

Concurs Dr. Oetker 2014 - 2015 Prajitureste, introdu codul si castiga pe www.oetker.ro - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 8 comentarii (pareri sau completari):
Anonim spunea...

6e4sQDXg4

Anonim spunea...

tPNAcA5VP

Angela David spunea...

Cod aLAwc623D

Traian Netejoru spunea...

C5HJQtpBd

Traian Netejoru spunea...

mSACgv3DN

Anonim spunea...

qVVYUfszJ qhE24mWH2 3pWhnmbJM drf6N36KQ

Anonim spunea...

Anonim spunea...

ILEANA

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google