Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Catalog Oriflame C1 2015 | Brosura Oriflame campania 1 - ianuarie 2015

Catalog Oriflame campania C1 ianuarie 2015
Inovatoarea tehnologie Cell-Innov cu Retinol Pur acționează eficient și are un efect de lifting pe termen lung asupra pielii, prin stimularea producerii de noi proteine structurale și reactivarea celulelor pielii.
Crema de zi cu efect de lifting Bioclinic pe baza de retinol pur. Are FPS 15 pentru a proteja mecanismele de apărare a pielii. Acționează imediat pentru a conferi pielii lipsite de fermitate un efect îndelungat de lifting.
Crema de noapte cu efect intens de lifting și reparare Bioclinic. Cremă hrănitoare pentru hrănitoare, cu efect de lifting.
Catalog Oriflame C1 2015 | Brosura Oriflame campania 1 2015Catalogul va fi publicat imediat cum apare. Dacă doriți să aflați când apare catalogul Oriflame C17 2014 și astfel să puteți beneficia de răsfoitul paginilor online vă rugăm lăsați un email cu adresa dumneavoastră de email. Nu vom publica adresa dumneavoastră și nici nu o vom folosi în alte scopuri.

Catalog Oriflame C1 2015 | Brosura Oriflame campania 1 - ianuarie 2015 - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google