Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

www.orasultandretii.ro Concurs Milka 2014


Milka este senzationala, emotionala si intensa, asa cum trebuie sa fie o ciocolata adevarata. Milka ofera placerea intensa a ciocolatei ce va stimuleaza simturile. In perioada 1 octombrie - 30 noiembrie 2014 Milka va sustine o campanie plina de premii "E OK sa ciocolata si mii de premii". Pentru  a participa trebuie sa achizitionati cel putin un produs Milka participant la promotie si sa introduceti codurile de pe ambalajul promotional prin una dintre cele doua modalitati de inscriere: prin SMS la numarul cu tarif normal 1830 sau online, completand formularul de inscriere disponibil pe site-ul concursului www.orasultandretii.ro.
Indiferent de modalitatea de inscriere a codurilor, puteti inscrie maxim 10 coduri pe zi.
Nu uitati sa pastrati ambalajul promotional original pentru validarea premiilor in cazul in care va numarati printre castigatori.
Dupa ce v-ati creat cont pe site-ul concursului www.orasultandretii.ro puteti sa incarcati o poza cu tematica "situatii in care e OK sa ciocolata". Primele 30 de imagini care acumuleaza cel mai mare numar de voturi pe parcursul unei luni de promotie, intra in tragerea la sorti pentru un premiu constand in ciocolata pentru un an.
Premiile constau in:
- 2 x 365 Ciocolata Milka 100 g
- 500 x Tableta Samsung + casti Sony
- 500 x Telefon Samsung + boxa Divoom
- 5000 x Memorie USB 8GB.


www.orasultandretii.ro Concurs Milka 2014 - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 4 comentarii (pareri sau completari):
Anonim spunea...

H8E3M7P4

Anonim spunea...

Unde as putea face o sesizare despre greseala de tiparire a codului inscris si rezultatul este imposibilitatea de a participa la concurs?

Anonim spunea...

AM CASTIGAT O MEMORIE USB MI SA SPUS CA O SA FIU CONTACTATA DAR NIMIC CE FEL DE CONCURS ESTE ?

Anonim spunea...

Am primit o adresa de de ex milka@mhmn.rlo si imi cere sa trimit o poza cu codul dar nu o gasesc acea adresa

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google