Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Concurs Snickers "Nu ești tu când ți-e foame"

Nu ești tu când ți-e foame și mai mult ca sigur semeni cu un Gremlin. Nu știu cât de bun e un Snickers atunci când te pălește foamea și cum de s-a ajuns să se identifice brandul cu acest slogan dar o duce bine semn că e loc de o campanie promoțională. Aplicația de Facebook "Snickers Gremlin" dă posibilitatea celor case se înscriu să câștige 56 premii zilnice constând fiecare în 30 batoane Snickers 50 grame, sau marele premiu un citybreak pentru 2 persoane la Edinburgh, Scoția, în perioada ianuarie - februarie 2015, la alegerea câștigătorului.

Pentru înscrierea în concurs e necesar să accesați pagina www.facebook.com/SnickersRomania și să încărcați o poză în aplicația de concurs.
În momentul în care se uploadeaza poza, aplicația îi va calcula participantului pe aza pozei, ce procentaj din Gremlin este. Premiile zilnice se vor câștiga instant prin momentele norocoase.
Concursul se desfășoară în perioada 6 octombrie - 30 noiembrie 2014.

Concurs Snickers "Nu ești tu când ți-e foame" - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google