Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Ceai mate - proprietăți ideale pentru un organism obosit

Programul de muncă de la 9 la 5 și rutina cauzată de acesta incetinesc activitatea organismului simtindu-ne obositi si fara vlagă. Dacă mai adăugăm stresul cotidian și un stil de viață monoton, se creează condițiile perfecte pentru instaurarea oboselii cronice. Natura vine în ajutorul nostru. Plante cu puteri miraculoase sunt peste tot dar noi nu le dăm importanță. Ceaiurile de mate au puteri miraculoase.

Ce proprietati are ceaiul de mate:

- are cu 90% mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde (un alt ceai minune)
- mineralele, vitaminele, antioxidanții, amino acizii și polifenolii din ceaiu maté ar contrabalansa efectul cafeinei pe care-l conține. Deci nu mai sunteți nevoiți să consumați cafea
- îți crește capacitatea de concentrare și rezistența fizică. Începe să te intereseze mai mult, nu?
- ajută digestia și are efect benefic sistemului cardiovascular.
Unele studii au arătat că ceaiul mate previne cancerul.

In concluzie, Yerba Mate se defineste ca o infuzie, ale caror proprietati genereaza o multime de beneficii pentru sanatate, cum ar fi: a avea o buna dispozitie, impreuna cu energie si vitalitate crescuta.

Planta din care se face ceaiul mate se numeste Ilex paraguariensis si arata in felul acesta.

Ceaiul mate se găsește în magazinele naturiste dar în puteți comanda și online. Prețurile nu sunt așa mari. Pentru 500g de ceai mate veți plăti maxim 20 lei.

Ceai mate - proprietăți ideale pentru un organism obosit - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google