Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Te pina - ceai de ananas de slabit Dr Ming

Revenim cu produse minune de slabit care apar la Teleshopping. Dupa experientele despre care am auzit de la dumneavoastra in comentariile la celelalte articole cu aceeasi legatura ma decisesem sa nu mai scriu despre asa ceva insa am vazut cum un ceai poate sa coste 149 lei pe telestarshop.ro. Ceai-ul de ananas de la Dr Ming, 2 cutii costa 149 lei.
Daca vreti ceaiuri de slabit Plafar-urile sunt pline ochi si nu trebuie sa dati o avere. Ceaiul de ananas Dr Ming contine frunze de senna, papadie, menta, coaja de portocala si lemn dulce.
Sa fie oare asa de scumpe aceste ingrediente? Pe amazon, o cutie de ceai Te Pina are pretul de 10 dolari. Ati avut de-a face cu acest ceai de ananas? E bun de ceva? Ati reusit sa slabiti? Asteptam pareri si experiente.

Te pina - ceai de ananas de slabit Dr Ming - comentarii, pareri, forum

A fost adaugat 1 comentarii (pareri sau completari)
Anonim spunea...

=))))) "penna"... sau senna????

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google