Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Cum iese cel mai bun grătar: trucuri simple de la Lidl


În broșura "Poftește la grătar" găsiți sfaturi esențiale pentru un grătar perfect. Cel mai bun grătar iese atunci când pui accent pe detalii.
- cărbunii încinși trebuie să aibă o culoare roșie aprinsă și să fie acoperiți cu un strat gri, pentru a putea fi utilizați la pregătirea mâncărurilor.
- carnea se lipește de grătar din cauza diferenței de temperatură. Scoate-o din timp din lada frigorifică, astfel încât să ajungă la o temperatură apropiată de cea a mediului înconjurător.
- unge grătarul cu o bucată de ceapă, pentru că dă un plus de aromă
- micii se pun la grătar la final, după carnea de porc și pui, împreună cu frigăruile, dar înainte de legume.

- întoarce carnea de porc, la fiecare 4 minute de pe o parte pe alta, iar după ce s-a rumenit la suprafață, pune-o în zona mai "rece" a grătarului ca să se pătrundă. Acolo poate sta și 6 minute pe o parte.
- carnea de pui se face foarte bine la foc domol, pentru a se pătrunde. Cel mai bine este să fie doar jar aprins. Dacă o pui la început la jar iute, se arde la suprafață și rămâne crudă în interior. O pulpă este gata în 10-15 minute.
sursa: www.lidl.ro

Cum iese cel mai bun grătar: trucuri simple de la Lidl - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google