Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Câștigă o excursie în Salzburg cu Annabella și Fa

Pentru a participa la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele Annabella, in timpul perioadei de desfasurare a campaniei promotionale, cel putin unul dintre produsele Fa participante la promoție si sa pastreze bonul fiscal/factura fiscala primit/a in urma achizitionarii a cel putin unul dintre produsele participante, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentialul castigator sa poata confirma detinerea bonului fiscal /facturii fiscale respective.
Dupa achizitionare, participantii trebuie sa trimita, prin SMS la nr. 1809, cuvantul “Annabella” urmat de numarul bonului fiscal/facturii fiscale primit/e in urma achizitionarii a cel putin un produs participant, in perioada campaniei promotionale, 16.07.2013, ora 00:00 – 15.08.2013, ora 23:59 (data finala a inscrierii/participarii in campania promotionala). Sunt acceptate ca si valide, mesajele care contin si urmatoarele semne de punctuatie in cuprinsul acestora: punct, virgula, cratima, punct si virgula.
Regulamentul promoției este disponibil în magazinele participante și pe www.annabella.ro.

Câștigă o excursie în Salzburg cu Annabella și Fa - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google