Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Surprize de colecție la Orange: magneți cu Millidge și Doig


Reîncarcă-ți cartela Orange Prepay cu minim 5 euro până la 31 octombrie și la fiecare reîncărcare primești cadou un magnet cu celebrele personaje Millidge și Doig. Strânge toți cei 6 magneți și poți câștiga premii pentru adevărații colecționari: corturi, seturi de accesorii, jucării, căni și genți de umăr, toate personalizate cu Millidge și Doig.
Trimite un SMS gratuit cu textul COLECTIE la 321, și după ce reîncarci de 6 ori intri automat în tragerea la sorți finală pentru premii haioase.
Daci ai dubluri, poți să faci schimburi de magneți cu prietenii. Din august, vei putea să faci schimb și cu alți colecționari pe www.orange.ro/colectie.
Magneții surpriză se oferă clienților în magazinele Orange Shop pe loc după achiziționarea și plata reîncărcării Prepay.


Surprize de colecție la Orange: magneți cu Millidge și Doig - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google