Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Program de fidelizare Tefal, La Doi Pași


Participanții care până pe 17.08.2013 achiziționează produse comercializate în magazinele La Doi Paşi primesc puncte, sub formă de ștampilare a cardului de loializare, respectiv câte un punct pentru fiecare achiziție de 20 lei (cu TVA) pe un singur bon fiscal (multiplu de 20 lei cu TVA pe acelasi bon fiscal înseamnă multiplu de puncte).

Cardurile de loializare se oferă la casieriile Magazinelor La Doi Paşi, în limita stocului disponibil. Cadul de loializare nu este nominal, se distribuie în cadrul Magazinelor LaDoiPaşi numai pana la data de 31.07.2013 şi este valabil şi poate fi folosit în orice Magazin LaDoiPaşi.
Pentru fiecare 10 puncte colectate pe cardul de loializare, participantii pot achizitiona la pret redus, din orice Magazinului LaDoiPaşi participant, unul din următoarele produse marca Tefal Only: tigaie 24 cm, tigaie 28 cm, tigaie clătite 25 cm, tigaie grill 26x26 cm.

Program de fidelizare Tefal, La Doi Pași - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google