Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Derma Depil, epilare totală fără dureri

Nu știu dacă ați văzut imaginea de pe 9gag.com cu diagrama motivelor așteptării sezonului de iarnă de către femei? În proporție de 99%, femeile așteaptă iarna pentru că nu trebuie să se epileze atât de des. Fie e din cauza timpului irosit sau pur și simplu lipsei de chef, epilarea e și dureroasă. Însă, cu timpul apar produse foarte bune care oferă o epilare de durată, fără durere, până la rădăcina firului de păr, indiferent de zonă: corp, față și zone intime. Se găsesc în comerț cremele depilatoare, un pic mai scumpe decât aparatele de ras dar cu efecte vizibile, fără iritații.
Derma Depil e ceva mai mult decât o cremă depilatoare. Derma Depil este compusă din 2 creme, o cremă depilatoare și o cremă anti-creștere. Folosite împreună asigură o epilare care durează până la 5 săptămâni. Derma Depil poate fi folosit și de bărbați. Pachetul cremă depilatoare 200 ml și cremă anti-creștere 200 ml Derma Depil costă 179 lei. Vizitați și pagina www.epilare-totala.com pentru a afla prețul pentru fiecare produs în parte.
derma depil pret

Derma Depil, epilare totală fără dureri - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google