Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Batoane de slăbit de la Redis


Redis Nutriție este unul din puținii comercianți și producători de suplimente alimentare în care am încredere. Site-ul www.redis.ro vă stă la dispoziție cu foarte multe produse pentru creștere musculară, slăbit, suplimente nutritive. La capitolul slăbit, cele mai multe vânzări sunt la batoanele de slăbit: Siluet Bar, Fibrobar și Ideal Bar. Dar ați putea încerca și celelalte produse cum ar fi: Siluet-R, Fibromix-R, L-Carnitin și Inulina. Chiar și în magazine se pot găsi aceste batoane. Sunt dezamăgită însă că nu se găsesc în supermarketuri batoanele cu proteine de la Redis. Sunt o gustare perfectă și au un gust delicios.
Recomand cu plăcere produsele de la Redis. Atenție, efectele se vor observa numai dacă practicați sport (alergat, înot, fitness) și aveți o dietă echilibrată.
Sunteți mulțumite de produsele de la Redis Nutriție?

Batoane de slăbit de la Redis - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google