Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Vara Activia îți poate aduce un costum de baie


Cumpera cel putin un produs participant la promotie din gama Activia și păstrează bonul fiscal. Intra pe www.facebook.com/activia.romania si introdu numarul de produse participante achizitionate pe acel bon fiscal si numarul de bon fiscal in perioada 21 mai - 31 august 2013.
Un Participant poate participa la tragerile la sorti pentru castigarea unui premiu zilnic numai dupa ce introduce numarul/numerele de bon fiscal aferente achizitiei a 1 produs participant. In cazul produselor la pachet, numarul de produse luat in calcul va fi cel al produselor individuale care alcatuiesc pachetul respectiv.

Poți câștiga o brățară Malvensky garantat numai dupa ce introduci numarul/numerele de bon fiscal aferente achizitiei a 30 de produse participante. In cazul produselor la pachet, numarul de produse luat in calcul va fi cel al produselor individuale care alcatuiesc pachetul respectiv.
În fiecare zi de promoție, un costum de baie sloggi așteaptă să fie câștigat prin tragere la sorți.

Vara Activia îți poate aduce un costum de baie - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google