Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

www.aromeesentiale.ro - campanie promoțională Coseli

Sărbătorile Pascale sunt un prilej numai bun pentru anumite companii de a realiza o campanie de comunicare sau campanie promoțională. Și când produsele companiei sunt în strânsă legătură cu sărbătoarea, efectul campaniei se simte mult mai bine. Coseli a lansat site-ul www.aromeesentiale.ro pentru prezentarea celor mai îndrăgite produse de gospodine: esențe, superesențe, zaharoase și aditivi, produse de nelipsit în această perioadă când cozonacii vor apărea ca ciupercile după ploaie.
Platforma online Coseli găzduiește și rețete delicioase, special gândite pentru cele mai variate gusturi. Coseli își provoacă clienții fideli și cu un concurs cu premii în electrocasnice și pachete de ingrediente Coseli pentru un an.
Perioada promoției 1 martie - 27 aprilie 2014. Pentru mai multe detalii consultați regulamentul.

www.aromeesentiale.ro - campanie promoțională Coseli - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google