Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Competitia Nationala Detoxifiada - lozul spre o vacanță de vis

Farmaciile Dona desfășoară în perioada 18 martie - 30 aprilie 2013 prima competiția Detoxifiada. Intră în Competiția Națională Detoxifiada și poți câștiga una din cele 7 vacanțe de o săptămână pentru 2 persoane în Antalia, una din cele 14 vacanțe de o săptămână în Bulgaria, la Nisipurile de Aur sau unul din cele 700 pachete Start Detox.
Cum se desfășoară promoția:

La fiecare 20 lei cheltuiți (bani cash) primești un loz. Răzuiește-l și poți câștiga pe loc reduceri la produsele de detoxifiere. Reducerea se aplică pentru o cumpărătură în valoare maximă de 300 lei.
Dacă ai descoperit un cod de 8 cifre, trimite codul prin SMS la 1750 pentru o șansă la premiile enumerate mai sus. Păstrează lozul, împreună cu bonul fiscal pentru care a fost primit, pentru validare după tragere la sorți.
Tragerea la sorți va avea loc pe 2 mai 2013.
Regulamentul complet al promoției este disponibil pe www.detoxifiada.ro


Competitia Nationala Detoxifiada - lozul spre o vacanță de vis - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google