Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Câștigă 21 Xbox 360 Kinect - concurs www.poftadeviata.ro

Site-ul www.poftadeviata.ro a fost relansat și cu această ocazie este gazda concursului Floriol program 21. Promoția a început pe 18 martie și va dura până la 30 iunie 2013. Regulamentul concursului este disponibil pe www.poftadeviata.ro dar voi rezuma în câteva rânduri mecanismul campaniei promoționale.
Produsele participante la promoție sunt sticlele de ulei de floarea soarelui de 1L, Floriol care au o etichetă promoțională alcătuită dintr-o filă pe interiorul căreia este tipărit codul promoțional și este detaliat mecanismul concursului.

Codurile se pot trimite fie prin SMS la 1843 (tarif normal în rețelele Orange, Vodafone și Cosmote) sau online pe poftadeviata.ro. Un participant poate înscrie în concurs maxim 10 coduri pe zi.
Premii:
2000 de postere "Nutriție, Mișscare, Relaxare" primilor 2000 de participanți
21 X-box Kinect + Joc Fitness Evolved acordate instant
Păstrați etichetele promoționale! Ar fi o situație neplăcută dacă ați fi declarat câștigător dar nu puteți să vă ridicați premiul pentru că nu mai aveți eticheta promoțională.

Câștigă 21 Xbox 360 Kinect - concurs www.poftadeviata.ro - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google