Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Bomboane de slăbit Slimmies

Ciocolata nu e un subiect nou de discuție atunci când e vorba de produse de slăbit dar se pune mult accent pe așa ceva din cauza consumatorilor leneși care ar consuma și shaorma dacă cineva le-ar zice că slăbește. Slimmies sunt bomboane de ciocolată care îți creează senzație de sațietate și prin urmare te ajută să slăbești în mod natural, simplu și eficient. Am citat de pe top-shop.ro.

Nu mai intru în detalii despre compoziția produsului, rămâne la atitudinea voastră, consumatorii să cercetați și să luați o decizie în acest proces de conștientizare a faptului dacă aveți nevoie să scăpați de kilogramele în plus. Slimmies se rezumă la câteva cuvinte: satisfac pofta de ciocolată, se ia 1 Slimmies cu o jumătate înainte de masă, te vor ajuta să îți potolești foamea, ajută la echilibrarea nivelului de colesterol din sânge. Preț: 60 bomboane 149 lei.
 

Bomboane de slăbit Slimmies - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google