Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Săptămâna Italiană la Lidl din 1 aprilie 2013

Lidl revine cu moda săptămânilor europene gastronomice, o chestie de marketing preluată și de alte lanțuri de magazine dar fără același succes. Din 1 aprilie, Săptămâna Italiană își face loc printre rafturile magazinelor Lidl. Bun venit în Bella Italia. La Lidl ai tot ce îți trebuie ca să trăiești precum un "italiano vero". Odată cu Săptămâna Italiană, alte 3 vedete au semnat un contract de publicitate cu Lidl: bucătarul Petrișor, Andra și Cătălin Măruță.
Pe Andra o vom putea urmări într-un spot alături de bucătarul Antonio, o prezență obișnuită în reclamele Lidl.

O gamă largă de produse cu specific italienesc pune la dispoziție retailer-ul ce a investit o sumă imensă în publicitate în 2012: prosciutto di parma feliată, cannelloni, sosuri pentru paste, diferite paste, supă italienească, ulei de masline extravirgin, foi pentru lasagna, mini foccacia, oțet balsamic etc.
Vă sugerez să consultați catalogul pentru Săptămâna Italiana pe www.lidl.ro, asta dacă nu deja l-ați primit în căsuța poștală.

Săptămâna Italiană la Lidl din 1 aprilie 2013 - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google