Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Câteva lucruri despre arahide și fistic

Arahide
Arahidele, în starea lor naturală, nu conțin colesterol. o dietă cu arahide este benefică pentru persoanele cu un nivel ridicat al colesterolului. Rezultatele apar deja după 2 săptămâni.
Surprinzător, ele nu sunt considerate nuci sau alune, ci fac parte din aceeași familie cu fasolea. La nivel mondial, sunt cel mai consumat snack natural, depășind alunele, nucile, fisticul și migdalele la un loc!
Versatilitatea lor este remarcabilă!. Sunt folosite atât în forma lor naturală, cât și sub formă de ulei, unt sau praf în realizarea multor preparate culinare sațioase și foarte sănătoase.


Fistic
Reprezintă o gustare foarte sănătoasă! O porție de fistic conține mai mulți antioxidanți decât o cană de ceai verde.
Deși este considerat o "bombă calorică", mulți specialiști îl recomandă pentru curele de slăbire, grăsimile vegetale conținute fiind "grăsimi pozitive", hranitoare, dar pe care organismul nu le stochează.
Conține peste 30 de vitamine, minerale și nutrienți, fiind astfel "lider" într-o companie selectă din care fac parte nucile, alunele sau semințele.
sursa: www.lidl.ro

Câteva lucruri despre arahide și fistic - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google