Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Câștigă un mixer de bucătărie Philips cu Dr. OetkerE atât de simplu să prăjiturești, atât de simplu să câștigi!
Dr. Oetker desfășoară în perioada 20 martie - 30 aprilie 2013 campania promoțională "Eclerul din cofetărie, pregătit de tine în bucătărie" prin care participanții pot câștiga mixere de bucătărie Philips înscriindu-se pe www.cofetariadeacasa.ro.

Încearcă și tu gustul desăvârșit al eclerului de cofetărie, preparat ușor și rapid chiar de tine. Pregătește cele mai delicioase prăjituri cu Mixurile de la Dr. Oetker și bucură-te de premii.
Cumpără în perioada 20 martie - 30 aprilie orice cutie de Mix pentru prăjturi de la Dr. Oetker, înscrie numărul bonului de cumpărături pe site-ul menționat mai sus și poți fi unul din cei 15 norocoși. Pe data de 7 mai 2013 se vor extrage cei 15 câștigători. Premiile constă în 15 mixere Philips HR 1453/70 în valoare de 375 euro fără TVA (25 euro, fără TVA/buc).


Câștigă un mixer de bucătărie Philips cu Dr. Oetker - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google