Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Câștigă un mixer de bucătărie Philips cu Dr. Oetker

E atât de simplu să prăjiturești, atât de simplu să câștigi!
Dr. Oetker desfășoară în perioada 20 martie - 30 aprilie 2013 campania promoțională "Eclerul din cofetărie, pregătit de tine în bucătărie" prin care participanții pot câștiga mixere de bucătărie Philips înscriindu-se pe www.cofetariadeacasa.ro.

Încearcă și tu gustul desăvârșit al eclerului de cofetărie, preparat ușor și rapid chiar de tine. Pregătește cele mai delicioase prăjituri cu Mixurile de la Dr. Oetker și bucură-te de premii.
Cumpără în perioada 20 martie - 30 aprilie orice cutie de Mix pentru prăjturi de la Dr. Oetker, înscrie numărul bonului de cumpărături pe site-ul menționat mai sus și poți fi unul din cei 15 norocoși. Pe data de 7 mai 2013 se vor extrage cei 15 câștigători. Premiile constă în 15 mixere Philips HR 1453/70 în valoare de 375 euro fără TVA (25 euro, fără TVA/buc).


Câștigă un mixer de bucătărie Philips cu Dr. Oetker - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google