Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Săptămâna Asiatică la Lidl - 28.01 - 03.02.2013

Ai din nou Asia în farfuria ta pentru că la Lidl în perioada 28.01 - 03.02.2013 este Săptămâna Asiatică.
Vino alături de Lidl într-o nouă călătorie în lumea bunătăților orientale și pregătește-te să îți redefinești gusturile preferate, cu ingrediente și condimente în combinații surprinzătoare. Hai să sărbătorim Anul Nou Chinezesc cu delicatese exotice din China, Thailanda, India și Japonia.

Cea mai importantă sărbătoare din China este Noul An Chinezesc, când se consideră că toți oamenii îmbătrânesc cu un an, ceea ce face această zi "ziua de naștere a tuturor". Noul An Chinezesc se sărbătorește în 2013 pe 10 februarie și marchează Anul Șarpelui de Apă. Pentru chinezi, prezența unui șarpe în casă este considerată un semn bun, așa că și acesta ar putea fi un an benefic pentru toate semnele zodiacului, în special ce privește familia. Nativii acestui semn, cunoscuți pentru carisma aparte, sunt, bineînțeles, favoriții anului. Pentru ceilalți, un plus de noroc poate fi adus de purtarea culorilor: negru, albastru sau verde.
Catalogul Lidl pentru Săptămâna Asiatică poate fi accesat aici.

Săptămâna Asiatică la Lidl - 28.01 - 03.02.2013 - comentarii, pareri, forum

A fost adaugat 1 comentarii (pareri sau completari)
Anonim spunea...

Mare teapa lidl referitor la Calitate !!!

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google