Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Relaxează-te cu Nescafe Cappucino și câștigi pantofii preferați

Concursul Nescafe Cappucino se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 15 februarie 2013. La această campanie participă următoarele produse ce conțin pe ambalaj în exterior codul promoțonal:
- Nescafe Cappucino 13g;
- Nescafe Mochaccino 18g;
- Nescafe Cappucino cu aromă de vanilie 13g;
Pentru a participa la promoție, participantul trebuie să achiziționeze în perioada de desfășurare a campaniei cel puțin un produs participant, să dea like paginii oficiale Facebook Nescafe România și să acceseze aplicația unde să înscrie cel puțin un cod promoțional.
Premiile concursului Nescafe Cappucino constă în vouchere Mussete de unde puteți achiziționa perechi de pantofi sau accesorii. din colecția Musette 2013.
Extragerile vor avea loc pe 1, 5, 11 și 13 februarie 2013 iar baza de date va fi formată din toți participanții care s-au înscris în campanie în perioada dintre extrageri cu excepția marelui premiu, voucher 2500 lei, unde participă toate codurile înscrie în perioada concursului.
Păstrează ambalajul pentru validare.


Relaxează-te cu Nescafe Cappucino și câștigi pantofii preferați - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google