Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Raspberry Ketone - păreri pro și contra suplimentelor de slăbitInițial vroiam să mă minunez că nu pot ține pasul cu atâtea zmeure și alcaciofe de slăbit după ce am găsit altul, Raspberry Ketone. Citesc comentariile la acest produs și după cum mă așteptam sunt păreri contra produselor de slăbit. Oare lumea a înțeles în sfârșit că slăbitul e posibil numai dacă faci sport și o alimentație corectă și fără pastile de slăbit?
M-am oprit la un comentariu mai special. Nu pun la îndoială veridicitatea comentariului, faza e mă m-a pus pe gânduri. O femeie, trecută de a doua tinerețe, încearcă să scoată din focul blamării persoanele care cumpără Raspberry Ketone și nu numai, motivând imposibilitatea de a face mișcare din cauza articulațiilor.
Într-o oarecare măsură are dreptate. Da, există alternative la a face sport, dar sunt costisitoare. Pentru ea și astfel de persoane mai rămâne o singură soluție, capsula de slăbit. Să nu credeți că tolerez suplimentele de slăbit dar vă întreb fetelor, care ar fi soluția pentru doamna respectivă? Din punctul meu de vedere, slăbitul se poate realiza și cu o dietă normală, fără înfometări. Important e să se respecte cele 3 mese zilnice plus 3 gustări între mese.
Am cam uitat rostul articolului. Să vă zic și prețurile pentru Raspberry Ketone, un supliment format din cetona de zmeură, extract de guarana, portocală, fasole albă și polen de albine.
O cutie de Raspberry Ketone costă 174 lei.

Raspberry Ketone - păreri pro și contra suplimentelor de slăbit - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 2 comentarii (pareri sau completari):
Anonim spunea...

e FOARTE BUN, NU TE MAI INGRASI, DACA NU TII SI O CURA ALIMENTARA. pOATE E MAI EFICIENT CU SPORT SI ALIMENTATIE SANATOASA, FRA DULCIURI, GRASIMI...

camelia coman pitesti spunea...

salut ! am consumat si am slabit ! intr-o zi am incercat o rochie pe care nu am reusit sa o inchid ...dupa 10 zile a intrat usor pe mine si surprizaaaaa....fermoarul sa inchis fara probleme .....am renuntat la rasbery ketone pentru ca m-am lasat influentata de niste prietene....acum consum si deja simt ca stomacul meu se micsoreaza....scade grasimea interioara ,cred!

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google