Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Concurs Wash&Go - Câștigă premii și bucură-te de o iarnă călduroasă

Campania promoțională "Câștigă premii și bucură-te de o iarnă călduroasă cu Wash&Go" se desfășoară în perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2013. Campania este organizată și are loc pe teritoriul României și în magazinele de proximitate marcate cu însemnele campaniei (window sticker în geam și POSM kit înăuntru). Cei ce vor să participe trebuie să achiziționeze în perioada concursului cel puțin unul dintre șampoanele sau balsamele Wash&Go.

Se vor acorda taloane pentru fiecare bon fiscal, indiferent câte produse participante au fost achiziționate pe același bon fiscal. Se vor acorda 2 taloane de tombolă pentru fiecare balsam Wash&Go achiziționat, și un talon de tombolă pentru fiecare șampon Wash&Go achiziționat.
Taloanele completate vor fi depuse în urnele W&G prezente în magazinele participante.

Pe data de 13.03.2013, se va realiza o tragere la sorți manuală dintre toate taloanele completate în timpul campaniei.
Se vor acorda 20 de vouchere în valoare individuală de 500 RON.

Concurs Wash&Go - Câștigă premii și bucură-te de o iarnă călduroasă - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google