Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Apa de toaletă Tycoon de la Oriflame

Un cadou perfect pentru iubitul tău de 14 februarie sau 9 martie, apa de toaletă Tycoon de la Oriflame.
Cu un amestec îndrăzneţ de acorduri marine, briză scăldată în razele soarelui şi ambră neagră, apa de toaletă Tycoon este o celebrare adusă bărbatului de succes şi stilului său de invidiat. Proaspăt şi totuşi enigmatic, Tycoon evocă lejeritatea rece a unui bărbat care îşi stabileşte ţeluri înalte şi căruia nu îi este teamă să îşi asume riscuri calculate. Eleganta salvie rusească şi lemnul de santal conferă acestui parfum o atingere aromatic, în timp ce acordurile de piele şi vetiver scot în evidenţă senzualitatea notelor de bază.
Designul minimalist al sticlei Tycoon reflectă atitudinea emblematică a unui lider. Tăieturile netede şi fine ale sticlei de un albastru rafinat, împreună cu capacul argintiu, captează esenţa unui bărbat de succes, puterea şi încrederea de sine.

Apa de toaletă Tycoon de la Oriflame - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google