Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

400C Slim arde 400 calorii pe zi

Un produs de slăbit își face apariția tiptil tiptil în megalomania resurselor de pierdut kilograme. 400C Slim, după cum își spune, arde 400 de calorii pe zi. 400C Slim are efecte și în cazul femeilor și în cazul femeilor, efectele văzându-se rapid și sănătos. Dar ce nu zic producătorii și comercianții.. Tot timpul îmi imaginez industria asta dar nu numai ca joaca dintre pisică și șoarece. Pisica săturându-se să fugă după șoarece, pune o capcană pentru șoarece cu o bucățică de cașcaval delicioasă pentru săracul șoricel. Așa suntem noi, consumatorii, șoareci numai buni de păcălit de pisicile egoiste și hapsâne.
Ce preț are 400C Slim?
O cutie costă 79 lei, necesar pentru o lună. Mai multe cutii achiziționate la o singură comandă înseamnă un preț mai mic pe cutie.

Ce conține 400C Slim?
Ingredientele din 400C Slim își au originile din oțet de mere, crom, mangan și vitamina C.
Ce ziceți fetelor de data asta, 400C Slim poate să se detașeze de restul produselor de același gen?

400C Slim arde 400 calorii pe zi - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google