Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Concursul Iernii la Pizzeria ALILAHey pofticiosilor din Iasi, nu ratati noul concurs organizat de pizzeria ALILA cu ocazia sarbatorilor de iarna. Daca stiti ca nu ati fost cuminti, si nu vine Mos Craciun la voi, mai aveti o sansa sa-l faceti sa vina prin intermediul pizzeriei ALILA;)))... Concursul a inceput pe 15 noiembrie si se sfarseste pe 21 decembrie.
Ce trebuie sa faceti pentru a participa?
- trebuie sa comandati orice de la Alila, de la restaurant sau la domiciliu, de minim 20 de lei, sa completati talonul de concurs, apoi sa il puneti in ciorapeii Mosului intr-una dintre locatiile ALILA de pe B-dul Nicolae Iorga, nr. 23 ori in Era Shopping Park.
Care sunt premiile?
Saptamanal poti castiga:
- 200 lei cash (daca aveti si un card de fidelitate ALILA, la acest premiu se mai adauga un voucher de 100 lei)
- bonuri valorice.
 Extragerile pentru premiile saptamanale (participa doar taloanele din saptamana precedenta) se fac la radio Impact FM, in intervalul orar 10:00-13:00 in emisiunea After Morning.
Premiul cel mare:
- 150 de euro pentru bradul de Craciun.
Extragerile pentru marele premiu (participa toate taloanele din perioada campaniei) are loc pe 21 decembrie, in cadrul aceleiasi emisiuni.
Succes pofticiosilor!

Concursul Iernii la Pizzeria ALILA - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google