Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

www.kaufland.ro/calendar (concursul de Sărbători marca Kaufland)

Văzusem pe multe siteuri că a apărut concursul obișnuit de Crăciun oferit de Kaufland și că multă lume e nemulțumită de acest concurs. Probabil nu au citit cum trebuie regulamentul. De fiecare dată când participați la un concurs citiți întâi regulile sau regulamentul concursului care de obicei se regăsesc pe site-ul concursului în format pdf. În acest caz, concursul se desfășoară pe www.kaufland.ro/calendar sau pe pagina de Facebook Kaufland Romania.
Calendarul de Crăciun, concursul Kaufland de sărbători este exclusiv online așadar nu trebuie să faceți un drum în magazinele Kaufland. De pe 1 decembrie până pe 24 decembrie 2013, pe adresa menționată mai sus, în fiecare zi pe fereastra afisata, alegeți căsuța corespunzătoare zilei curente din calendar, introduceți datele dumneavoastră și veți fi înscris în tragerea la sorți. Lista câștigătorilor va fi publicată tot pe www.kaufland.ro/calendar la secțiunea "Câștigătorii noștri".

www.kaufland.ro/calendar (concursul de Sărbători marca Kaufland) - comentarii, pareri, forum

A fost adaugat 1 comentarii (pareri sau completari)
Anonim spunea...

un magazin perfect pentru sarbator

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google