Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Natur House - slăbitul la o altă dimensiune

Probabil multe femei vor fi încântate de a putea slăbi garantat prin monitorizarea de către un specialist. Centrele Natur House fac acest lucru. Natur House este lider în Spania în domeniul produselor dietetice și nutritive, oferind în același timp sfaturi și monitorizare persoanelor care doresc să slăbească și să îți mențină greutatea.

Pentru a afla unde este centrul Natur House în orașul tău intră pe site-ul natur-house.ro.
Planul Natur House pentru tine este reprezentat astfel: un plan dietetic personalizat, monitorizare săptămânală de către un nutriționist și o varietate de suplimente alimentare pe baza de plante.

Prima întâlnire durează 30 de minute și ți se va face o analiză completă iar ulterior în fiecare săptămână vei avea parte de monitorizarea gratuită a dietei care va dura 15 minute.
Urmând acest plan poți slăbi între 600 grame și 1 kg pe săptămână.

Natur House - slăbitul la o altă dimensiune - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google