Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Concurs Unisol reinventează rețetele de sărbători

Unisol reinventează rețetele de sărbători și folosește din nou site-ul www.bucatarulunisol.ro pentru un nou concurs. Campania ce se desfășoară în perioada 23 noiembrie - 19 decembrie 2012 pregătește clienților Unisol un premiu de 500 lei + meniul de sărbători reinventat de Adi Hădean, 1 bax de Unisol pe zi și 200 lei pe săptămână în vouchere cadou + 1 bax de Unisol.
Participarea la concurs este condiționată de achiziționarea de minim 2 sticle de ulei Unisol de 1 L sau minim o sticla de 2L. Păstrează bonul fiscal după ce ai cumpărat și înregistrează-te site-ul menționat mai sus.
Tragerea la sorți va avea loc în data de 19 decembrie 2012 din toate înscrierile valide primite în perioada promoției. Se vor extrage 160 de câștigători. Participanții trebuie să păstreze bonurile fiscale/facturile fiscale în original pentru a face dovada achiziționării produselor Unisol în eventualitatea câștigării unui premiu prin tragere la sorți.


Concurs Unisol reinventează rețetele de sărbători - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google