Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

www.pentrusiluetata.ro concurs Nestle Fitness

Campania promoțională "O garderobă de invidiat pentru silueta ta" este organizată de Nestle România și este derulată cu ajutorul brandului Nestle Fitness. La această promoție participă produsele Nestle Fitness cu eticheta promoțională. Cumpără în perioada 15 octombrie - 17 decembrie 2012 pachetele promoționale Nestle Fitnes, descoperă codul unic din interiorul ambalajului și înscrie codul pe www.pentrusiluetata.ro sau prin SMS la 1876.
Participanții pot câștiga instant un sistem Dolce Gusto de la Nescafe pe zi sau marele premiu, o excursie la Milano și 3000 euro - bani de cheltuială prin tragere la sorți la sfârșitul campaniei.
Un participant poate să câștige o singură dată premiul zilnic așa că nu vor fi bănuieli în privința corectitudinii. Lista câștigătorilor va fi afișată pe www.pentrusiluetata.ro. Păstrează ambalajul pentru validare în caz de câștig.

www.pentrusiluetata.ro concurs Nestle Fitness - comentarii, pareri, forum

A fost adaugat 1 comentarii (pareri sau completari)
Anonim spunea...

unde se face cont??stie cineva?

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google