Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Concurs Pantene pe www.facebook.com/PanteneRomania

Experimentează frumusețea inspirată de Pantene Aqua Light. Gama creată special pentru a da forță părului, fără să-l încarce. Pentru a-l ajuta să stralucească, și pe tine odată cu el. Printr-o senzație de lejeritate, de libertate deplină, care te lasă să îți savurezi frumusețea și stilul așa cum îți dorești. Pantene te invită să experimentezi fețele frumuseții Aqua Light. Produsele Pantene sunt preferatele mele şi mereu mă ajută să îmi păstrez părul frumos, strălucitor şi puternic zi de zi. Fie că avem păr normal fie că avem părul vopsit, Pantene este recomandarea mea pentru că au o gamă largă de produse in funcție de nevoile fiecăruia dintre noi.
Cumpară orice produs Pantene, introdu codul de pe spatele broșurii primite în magazine și codul de pe bonul fiscal pe pagina de Facebook Pantene Romania sau accesand direct aplicatia http://apps.facebook.com/pantene-aqualight pentru a intra în tragerea la sorți prin care poți câștiga o transformare completă într-o frumusețe Pantene Aqua Light sau marele premiu – o apariție într-un advertorial beauty în revistele pentru femei. Durata concursului: 8 octombrie - 9 noiembrie 2012. Magazine participante: Cora, Kaufland, Real, Carrefour si Auchan.

Concurs Pantene pe www.facebook.com/PanteneRomania - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google