Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Concurs Dr Oetker - "Iarna asta, Moşul stă mai mult"

Pregătiți-vă pentru venirea Moșului pentru că va sta mai mult de data asta. Cu Dr Oetker, Mos Craciun vine cu sacul plin. Camere foto, enciclopedii, excursii in Bucovina si o super masina poti fi castigate daca vei cumpara produse Dr Oetker.
Cumpera oricare 5 ingrediente pentru prajituri de la Dr. Oetker in perioada 15 Octombrie 2012 ora 00:00 – 31 Ianuarie 2013 ora 24:00 si pastreaza bonul fiscal care atesta achizitionarea acestor produse. Ai nevoie de bon caci cu acesta te vei inregistra pe pagina www.oetker.ro – sectiunea dedicata promotiei, sub sectiunea "Inscrie-te aici".
Introduci datele tale si numarul bonului fiscal in campurile indicate.
 Mai exista o alta modalitate de inscriere: trimite SMS la numarul 1860 cu numarul si data bonului fiscal. Atentie, fiecare SMS trebuie sa contina un singur numar de bon fiscal.
Indiferent daca alegi calea SMS-ului sau site-ul www.oetker.ro nu poti trimite mai mult de 10 "bonuri fiscale" pe zi.
Premii:
- 109 camere foto;
- 109 mixere de mana;
- 109 enciclopedii;
- 3 excursii in Bucovina;
- 1 masina Volkswagen Tiguan.

Concurs Dr Oetker - "Iarna asta, Moşul stă mai mult" - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 14 comentarii (pareri sau completari):
Anonim spunea...

unde te iscrii , nu vad nici o optiune :)

Anonim spunea...

aceeasi problema:unde ne putem inscrie la concurs online???????????????????

Anonim spunea...

stie cineva unde sa te inscrii?

sectinio spunea...

Inscrierile se fac pe site-ul www.oetker.ro apoi trebuie sa intrati pe Campanie Craciun si acolo va puteti inscrie.

Anonim spunea...


Foarte prost site.Sincer cau de 20 minute si nu gasesc sectiunea Campanie de Craciu.
Domnilor, daca e pe bune faceti in asa fel sa fie simplu pentru toata lumea. Sincer cred ca e biza.
Pacat.

Anonim spunea...

Si eu cred ca este la misto. Nu vad unde te poti inscrie.Daca este pe bune concursul faceti ceva ca sa gasim mai usor unde sa ne inscriem.

Anonim spunea...

Unde se afla sectiunea campanie de Craciun? Eu nu o vad nicaieri.

Gabriela spunea...

Buna, eu am gasit: intrati pe pagina oetker.ro fara concurs... Acolo gasiti :inscriere la concurs national. Bafta!

Anonim spunea...

"IARNA ASTA MOSUL STA MAI MULT...CA SA GASEASCA MAI MULTI FRAIERI".Ne lasa cu ochii cascati sa cautam sectiunea "inscriere".E la vrajeala concursul asta? CRACIUN FERICIT??? DA,SIGUR,mai ales cu DR OETKER!

Anonim spunea...

E amuzant.eu m-am anscris ,dar dupa ce am ratacit mult pe aici.Cand eram aproape sa reusesc, bucuros am intrat pe o pagina si ma antampina pe primul rand urmatorul mesaj:alifie pentru hemoroizi.... probabil daca mananci multe produse dr. oetker sa stii unde te tratezi. Oricum dragilor, tiguanul probabil e plecat deja cu directoru sau secretara sa petreaca revelionu pe plaiuri mioritice. BAFTA LA MIXERE SI ENCICLOPEDII

Anonim spunea...

M-am înscris,mi-au comunicat că am câştigat un mixer de mână şi trebuie să trimit cope după bonul de casă la ipp@reveal.ro sau la www.oetker.com Dele aceste adrese mi s-a cominicap pe failure notice că aceast adresă nu există.Am dat de ciraca 20 de ori telefon la nr 0314379642 şi bnu răspunde nimeni indiferent de ora de apelare.Sunt ferm convins că este o ţeapă foarte urâta.Nu mai cumpăraţi produse Dr oetker pentru că sunt nişte mincinoşi !

Anonim spunea...

Toţi care aţi fost înşelaţi sesizaţi protecţia consumatorului.Nu-i lăsaţi pe bandiţi să ne prostească cum vor ei ! Toată lumea să facă sesizări ! Trebuie opriţi aceşti măgari !

Anonim spunea...

Pungasi , borfasi si mincinosi. Sa le fie rusine.

Anonim spunea...

FAINA PROSTEALA....De ce nu8 se sesizeaza organele abilitate?Eu cred ca cineva trebuie sa profite si cum altfel decat prostindu/te sa cumperi.Pacat ca se ajunge la astfel de proceduri ,,nu tocmai ortodoxe.Dar sa nu ne mai miram ,la cate se intampla in tara asta ,pe fata,si nimeni nu ia atitudine.Oare incotro ne indreptam ca si valoare omeneasca?


-----

-

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google