Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Concurs Scotch Brite (17 septembrie - 30 octombrie 2012)

Campania promotionala "Faci curat si vezi ce-ai castigat" se desfasoara in perioada 17 septembrie - 30 octombrie 2012 si este organizata de Scotch Brite impreuna cu Europa FM.

Pentru a participa la concurs, consumatorii trebuie sa achizitioneze in perioada mentionata mai sus minim 2 produse diferite Scotch Brite pe acelasi bon fiscal. Trimite un SMS la numarul 1774 cu seria si numarul bonului fiscal pe care s-au achizitionat cel putin 2 produse diferite Scotch Brite, fara niciun spatiu, alt semn de punctuatie.


Mai poti trimite numarul bonului fiscal si pe www.3m.ro/promotie sau pe pagina de facebook oficiala www.facebook.com/scotchbriteromania.
Asculta in fiecare zi, intre orele 9 si 10 matinalul Desteptarea la Europa FM ca sa aflai daca ai castigat voucherul Domo zilnic in valoare de 100 euro sau marele premiu voucher Domo in valoare de 1500 euro.

Concurs Scotch Brite (17 septembrie - 30 octombrie 2012) - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 2 comentarii (pareri sau completari):
Anonim spunea...

Unde gasesc seria bonului de Carrefour?
Multumesc.

Anonim spunea...

multumesc
am castigat

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google