Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

www.sun.gerovital.ro concurs Gerovital Sun Aur, Argint și un Bronz perfect

Campania promoțională Aur, Argint și un Bronz perfect organizată de Farmec prin brandul Gerovital Sun se desfășoară în periaoada 1 iunie - 12 august 2012. La acest concurs de tip trimite codul pe www.sun.gerovital.ro participa produsele Gerovital Sun (Ulei Bronzant, Ulei Bronzant Protector SPF6, Emulsie Plaja SPF10, Emulsie Plaja SPF15, Lotiune Plaja SPF20, Emulsie Plaja SPF30, Emulsie Protectoare Copii SPF30, Crema Ultraprotectoare SPF50, Crema Anti-Imbatranire Fata SPF50, Lotiune Calmare Arsuri Solare, Lapte Reparator Dupa Plaja, Emulsie Autobronzanta, Ulei bronzant regenerant SPF10 si Crema bebe SPF50).

Este important ca aceste produse sa aiba un sticker promoțional ce conține un cod unic format din 8 caractere. Poti castiga un medalion de argint la fiecare 15 minute sau una din cele 10 medalii de aur in valoare de 1000 euro, cate una pe saptamana.
rimite codul prin sms la 1757 sau online pe www.sun.gerovital.ro. Regulamentul complet si lista castigatorilor pe sun.gerovital.ro. Gerovital este sponsor principal al Echipei Olimpice a Romaniei donând 1% din vanzarile sale echipei olimpice.

www.sun.gerovital.ro concurs Gerovital Sun Aur, Argint și un Bronz perfect - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google