Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Saptamana Italiana la Lidl

Benvenuto..La Dolce Vita
Timp de 1 saptamana incepand cu 18 iunie, la Lidl vei gasi produse traditionale italienesti. Printre produsele deja consacrate gen mozzarella, grana padano, pizza, în Saptamana Italiana isi fac loc printre rafturi marcile speciale Ital D'Oro, Crusti Croc, Deluxe etc.

Bucura-te pe deplin de La Dolce Vita. Delicatese de Parma, Modena sau Napoli te vor incanta intr-un spectacol de culori si miresme, cum numai in bucataria mediteraniana poti intalni. Incepe daca vrei, in cel mai pur stil italienesc cu antipasti, continua cu pizza sau paste, asezonate cu cel mai bun parmezan si sos de rosii, dupa pofta inimii, delecteaza-te in final cu tiramisu sau inghetata cu amaretto, iar apoi spune impreuna cu noi, plin de entuziasm, Mamma mia.


Saptamana Italiana la Lidl - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google