Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Bronzarea cu henna (avantaje și dezavantaje)

Avantaje
Pudra de henna are ca si compus principal taninul care, pe langa pigmentarea pielii, are si efect de intarire a vaselor sanguine fragile. lotiunea de bronzare cu henna contine extracte vegetale bogate in vitamine, minerale si oligoelemente cu proprietati de protectie ce contribuie la mentinerea unei bune hidratari e epidermei. Intinderea pe corp este uniforma, fara pete sau dungi, si ofera o stralucire de invidiat pielii.

Dezavantaje
Din pacate, aceasta tehnica trebuie efectuata o data pe saptamana timp de o luna. Tot aici mai pot adauga faptul ca nu pot beneficia de acest tratament persoanele care au pielea iritata, proaspat epilata sau persoanele care au aplicat o crema pe corp inainte de bronzare cu minimum 6 ore.


Bronzarea cu henna (avantaje și dezavantaje) - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google