Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Bealapte.ro campanie de promovare a consumului de lapte

Cati dintre voi trec peste micul dejun sau consuma la prima masa a zilei alimente necorespunzatoare si lipsite de proprietati nutritionale..multi zic eu.
Pentru mine laptele nu lipseste la micul dejun. Cu cereale sau in shakeuri, consumul de lapte ma face plina de energie dimineata.
Referitor de lapte de la tara, consumul zilnic nu e recomandat, de aceea laptele degresat e alegerea potrivita in consumul in fiecare zi. Bealapte.ro reprezinta o campanie de promovare a consumului de lapte. Din pacate, suntem cam ultimii din Europa la consumul de lapte pe cap de locuitor.
Vizitati site-ul www.bealapte.ro si poate va veti lasa convinsi de necesitatea laptelui in viata dumneavoastra. Si va asteapta si concursuri impreuna cu Razvan si Dani.

Bealapte.ro campanie de promovare a consumului de lapte - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google