Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

www.milli.ro concurs 2012 "Dintr-un milion de motive"

Milli are grijă de copilul tău. Promoția "Dintr-un milion de motive" se desfășoară între 4 iunie si 12 august 2012.
Fiecare ambalaj promoțional de lapte Milli iți aduce două motive în plus de bucurie: o șansă la tragerile săptmămânale la sorți pentru un loc în tabăra Milli și o șansă la marele premiu - un cont de studii de 20000 euro.
Intră în concurs: Introdu codul promoțional de pe ambalajele de lapte Milli pe www.milli.ro sau prin sms la 1814. Bea lapte în continuare. Cu cât mai multe coduri introduse pe milli.ro, cu atat ai șanse mai mari să treci numele tău pe contul de 20000 euro.
Uită-te la cutiile sau sticlele de lapte Milli cu ambalaj special. Nu uitați să păstrați ambalajele pentru validarea câștigurilor. Codurile trebuie introduse pe www.milli.ro și nu în altă parte.
Gama de produse Milli sunt preferatele mele in special laptele, iaurtul si cascavalul. Laptele Milli este singurul care are gust de lapte adevarat dar si laptele Raraul care imi incanta papilele gustative de fiecare data si nu m-au dezamagit niciodata.

 

www.milli.ro concurs 2012 "Dintr-un milion de motive" - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 3 comentarii (pareri sau completari):
Anonim spunea...

am 5cincizecisitreaba mea cit dar tot neintarcata sunt dupa un proverb de fapt sunt inebunita dupa lape iaurt ,kefi,sana etc.Sunte-ti gustosi .

Anonim spunea...

da unde se pune CODUL

Anonim spunea...

cind ne dati banii de drum cei 35 euro ,CONTRAVALOAREA LOR deja a trecut o luna aproape

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google