Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Argila corecteaza deviatiile tenului

Ai nevoie de un ingredient minune care sa-ti puna pielea pe roate. Argila este un regenerator fizic foarte puternic: asupra pielii, in special, manifesta o actiune antioxidanta, cicatrizanta si calmanta. In plus, actioneaza ca un filtru UV natural. iata cateva idei de masti pentru fiecare tip de ten sensibil:
- tenul uscat isi revine cu amestecuri de argila si alimente cu rol hidratant si nutritiv: telina, lapte, miere, ulei de masline, galbenus.
- tenul gras este ajutat de amestecuri de argila si substante astrigente: sucuri de rosii, lamai, castraveti, caise, portocale.
- tenul acneic este dezinfectat si degresat de cataplasme din argila amestecata cu apa de la robinet, apa de tarate de grau, apa de mare si apa de izvor (pune parti egale din tipurile de apa).

Toate aceste masti se lasa pe ten timp de 20 minute si se clatesc au apa calduta.

Argila corecteaza deviatiile tenului - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google