Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

www.tedi.ro concurs Tedi - Campionii 2012

Campania Tedi - Campionii 2012 se desfasoara intre 5 martie 2012 si va dura pana la data de 27 mai 2012. Produsele care participa la concurs sunt Tedi 300 ml, Tedi 750 ml, Tedy Play, Tedi Waterr. Veti recunoaste produsele participante la promotie prin eticheta promotionala.
Vei gasi un cod unic pe stickerul de sub eticheta. Trimite-l prin sms la 1718 sau inscrie-l pe www.tedi.ro. Fiecare cod iti va da sansa de castig corespunzatoare zilei inscrieii in promotie.
Site-ul www.tedi.ro imi aduce aminte de un alt site de concursuri prin care schimbai coduri cu premii.
Daca inscrii 19 coduri poti schimba aceste coduri cu o bratara de silicon cu stick USB 2 GB, pentru prosop vei avea nevoie de 22 coduri, pentru lenjerie de pat 30 coduri, geanta sport 20 coduri, creioane pentru fata 6 coduri, 18 coduri pentru minge de sarit.
In fiecare saptamana poti castiga un LCD prin tragere la sorti.
Marele premiuȘ excursie cu familia ta la stadionul Camp Nou din Barcelona.
Codurile le vei trimite la aceasta adresa www.tedi.ro iar castigatorii tot pe acel site.
tedi.ro

www.tedi.ro concurs Tedi - Campionii 2012 - comentarii, pareri, forum

A fost adaugat 1 comentarii (pareri sau completari)
Anonim spunea...

eu am sub capac numarul 66 si inca un numar sub capac 68 de tedi

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google