Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Ez Hair - solutie rapida pentru caderea parului

Daca vi s-a lasat de produsele care va promit cresterea parului garantat atunci poate vreti doar sa creati impresia ca nu suferiti de caderea parului. Ez Hair asta face, e un fel de crema care odata aplicat pe par da impresia de omogenitate si astfel un par bogat.
EZ Hair este un produs revoluţionar din fibre de bumbac, care foloseşte tehnologia electricităţii statice pentru a crea o atracţie magnetică foarte puternică faţă de firele de păr. Nu conţine vopsea sau substanţe chimice periculoase dar personal sunt sceptica, seamana a crema de pantofi. Se poate folosi atat de barbati cat si de femei si e disponibil in mai multe nuante: negru, ciocolatiu inchis, caraml, blond.
Pretul este piperat 159 lei si poate si cumparat de pe www.telestarshop.ro. Astept pareri din partea celor care l-au incercat.
ez hair

Ez Hair - solutie rapida pentru caderea parului - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google