CAUTĂ REȚETE

Se încarcă...

www.doveclub.ro concurs Dove ClubIn perioada 16 ianuarie 2012 – 31 decembrie 2012, prin intermediului Clubului DOVE gazduit pe site-ul www.doveclub.ro se desfasoara un super concurs organizat de Dove.
Ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs
Creaza un cont pe www.doveclub.ro Este necesar ca datele folosite sa fie cele reale si corecte.Moneda Clubului Dove este porumbelul Dove. Cu ajutorul porumbeilor iti poti comanda premii speciale. Fiecare premiu are o valoare exprimata in porumbei. Porumbeii se acumuleaza in 2 feluri:

Prin cumpararea de produse Dove si incarcarea bonurilor in contul de utilizator de pe www.doveclub.ro prin urmatoarele metode:

Incarci poza bonului in contul tau (poza incarcata trebuie sa fie clara)
Trimiti bonul prin posta


Se iau in considerare maxim 5 produse Dove / bon. In cazul in care ai mai multe produse pe bon acestea nu vor fi luate in considerare.
Se pot introduce maxim 15 produse Dove / luna calendaristica. Se ia in calcul data de pe bon. In cazul in care ai atins aceasta limita nu vei putea adauga alte produse pentru luna respectiva.
Se pot introduce bonuri din luna curenta sau din luna anterioara cu conditia ca acestea sa fie din 2012.

Pastrati bonurile de la produsele cumparate! Pentru bonurile pentru care s-a incarcat o imagine se poate cere bonul in original ca dovada.

Mai poti acumula porumbei si din activitati. Fiecare activitate iti aduce un porumbel.


Esti fan al paginii de Facebook Dove – primesti 1 porumbel.
Te abonezi la newsletter – primesti 1 porumbel.
Activitatile se vor regasi in contul de utilizator. In fiecare luna pot aparea activitati noi care iti pot aduce porumbei.


Pentru a putea cumpara un premiu este necesar ca minim 1/3 din porumbeii folositi sa provina din cumpararea de produse Dove. Restul pot proveni din activitatile de pe site.

Site-ul asta imi aduce aminte de prizee.com.

www.doveclub.ro concurs Dove Club - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari) la www.doveclub.ro concurs Dove Club :

Trimiteţi un comentariu

 
Copyright © 2010 - 2013 Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google