Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

www.doveclub.ro concurs Dove Club 2014

In perioada 11 iunie 2014 – 11 august 2014, prin intermediului Clubului DOVE gazduit pe site-ul www.doveclub.ro se desfasoara un super concurs organizat de Dove.
Ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs


Cauta in magazine produsele cu eticheta promotionala poti castiga una dintre cele 3 excursii si multe premii de rasfat.

Cumpara orice deodorant antiperspirant Dove (spray, stick sau roll-on) sau oricare gel de dus Dove cu eticheta promotionala aplicata pe ambalaj. Dezlipeste-o si vei gasi codul tau promotional unic.


In perioada 11 iunie – 11 august, inscrie codul promotional din interiorul etichetei in Clubul Dove sau prin SMS* la numarul unic 1894 (tarif normal).

Te-ai inscris in tragerea la sorti. Urmareste-ne in Clubul Dove sau pe pagina de Facebook pentru a fi la curent cu noutatile despre promotie. In perioada promotiei vor avea loc 3 extrageri: pe 3 iulie, 25 iulie si 11 august.

Fiecarui numar de telefon i se pot asocia maximum 20 de coduri promotionale in perioada campaniei.

www.doveclub.ro concurs Dove Club 2014 - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google