Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Sampon si ser pentru caderea parului de la Krauter

Samponul ajuta la oprirea caderii parului, intareste radacina si stimuleaza cresterea densistatii firului de par. Ingredientele continute, prin folosirea constanta, ofera energia sanatoasa necesara cresterii parului, in perioadele in care apar probleme determinate de stres, alimentatie, medicatie, fluctuatii hormonale, poluare sau tratamente chimice.

Serul ajuta la oprirea caderii parului, iar ingredientele componente protejeaza si hranesc radaina firului de par. Ajuta la mentinerea si echilibrarea functiilor scalpului. Serul reduce semnificativ caderea parului, iar dupa aplicari repetate se observa ca firul de par este mai viguros si mai sanatos.
Potrivit tuturos tipurilor de par, in special persoanelor care se recupereaza dupa o perioada solicitanta sau stresanta.

Pret sampon 65 lei, ser 109 lei.
Sursa www.life-care.ro.

Sampon si ser pentru caderea parului de la Krauter - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google